2017-08-17 06:45:34• hírek • Szatmar.ro

Napi horoszkóp: Bak - A szerencse a kezére játszik

Napi horoszkóp augusztus 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Nehezen veszi fel a ritmust, le van lassulva, ez pedig bosszantja. Egy fontos kérdéssel kapcsolatban elbizonytalanodik – jobb, ha ezt őszintén megvallja a kollégájának, és tanácsot kér!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Valaki megvallhatja önnek az érzéseit, vagy egyszerűen randevúra hívja – mindenképp hízelegni fog a hiúságának a dolog! Ha ön egyedülálló, akkor semmiképp se utasítsa el az illetőt, egy esélyt adjon a dolognak, mert ebből a románcból még akár tartós kapcsolat is alakulhat.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Komoly ajánlatot kaphat a mai napon, de nem szabad elkapkodnia a döntést, mert sok múlik azon, hogy mit is lép. Jól teszi, ha a kedvesét mindenképpen beavatja, mielőtt bármit is tesz, valószínűleg tud adni egy-két okos tanácsot.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
ABékés napra számíthat, a főnöke vagy házon kívül van, vagy épp mással van elfoglalva… Akár kávézgathatna is egész nap, de ne tegye! Haladjon inkább előre a feladataival, mert ma hatékonyan tud dolgozni. A Vénusz a Rák jegyében áll, emiatt inkább a kreatív feladatok állnak most önhöz közel.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Most sokkal érzékenyebb lesz, mint máskor, és sok minden jár a fejében, talán túl sokat is morfondírozik. Terelje el a figyelmét az aggodalmairól, mert azok teljesen alaptalanok! Munka után menjen el szórakozni.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma könnyen és meglepően gyorsan végez eltervezett feladataival. Így aztán marad ideje arra is, amit már régóta halogatott, amit nem szeretett, vagy amitől tartott kicsit. Ma olyan a csillagok állása, hogy ezt a nehézséget is leküzdi.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Sok a tennivalója, ráadásul elég zűrzavaros a helyzet a munkahelyén. A mai nap a változékonyságé: nagy viták és nagy összeborulások, bánatok és örömök váltogatják egymást. Az érzelmi hullámzásai azonban elbizonytalaníthatják a partnerét. Béküljenek ki!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz a Rák jegyében áll. Most lehetősége lesz arra, hogy megmutassa egy, eddig rejtett tehetségét, képességét. Talán még a karrierjében is kamatoztathatja a tudását…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter kedvezőtlen kapcsolatban áll a Vénusszal. Az anyagi természetű ügyekhez a csillagok nem sokat tudnak hozzátenni, ezek inkább kedvezőtlennek látszanak. Vigyázzon a pénzére!
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
Sok energiát adnak ma önnek a csillagok! A szerencse is a kezére játszik, „jókor lesz, jó helyen”, és élni is tud az így adódó lehetőségekkel!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Óvatosan kezdjen hozzá az új feladatokhoz, új akadályok kerülnek az útjába. Ez nemcsak idegesítő, sok energiáját is felemészti… Tegye lassan a dolgát, és ne hamarkodjon el semmit.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Keményen képes küzdeni azért, hogy elérje a céljait. Néha mégis kicsit jobb lehet engedékenyebbnek lennie. Ha képes a lemondásra az egyik oldalon, akkor a másikon viszont megkaphat valamit.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: